Vula në duart e Berishës/ Arben Meçaj në Repolitix: Nuk kishte asnjë surprizë, vendimi u mor 25 ditë më parë

11 Qershor, 21:31

Në Repolitix u diskutua kalimi i vulës së PD-së në duart e Berishës dhe Rithemelimit.