Artikuj nga Ilirjan Blloshmi / 7 Rezultat (e)
 • Analiza

  Lulzim do të vijë dita!

  Lulzim Bashës, sa herë që nuk i dalin “hesapet” e shtëpisë, aq herë mëton t’i referohet “kështjellës së rrënuar të...

 • Analiza

  'Gorilla' dhe a po e ndihmon Rama, Bashën!?

  Si duket marrveshja e lidhur para zgjedhjeve, po vihet në jetë tani. Rama është mjeshtër në manipulimin e audjencës. Por për mos dëmtuar as veten...

 • Analiza

  Lulzim, thjesht na kthe optimizmin!

  Lulzim Basha ne pergjithesi eshte nje njeri qe amniston mekatin. Nuk mendon keq per njerzit qe vjedhin dhe aq me teper, nuk i intereson se si i...

 • Analiza

  Maskarenj!

  Havzi Nelën e varën komunistët pasi e shikonin si kërcënim për pushtetin e tyre. Kjo gjë dihet dhe s’tërdihet nga të gjithe ne. Basha u çoi Edi...

 • Analiza

  Nuk na e ka greku fajin!

  Shkrumbimi nga zjarret i Greqisë kanë nxjerr në pah urrejtjen që ne kemi për Grekët. Disa e thonë me taktikë. Disa e thonë me idiotllik. Disa e...

 • Analiza

  Ndriçim Xhepa, merru me drogë!

  Ndriçim, mos u bej administrator pallati, por rrit hashash. Mos u bëj administrator pallati, por merru me prostitucion. Mos u bëj administrator...

 • Analiza

  Opozita e drekës dhe ajo e darkës!

  E dini pse? –Sepse, një grup maskarënjsh ka kapur për fyti opozitën, atë opozitë që i lipset më shumë se cdo gjë sot shqipërisë. Është ky grup që...