• Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Unë e Gaz Bardhi vdekjen e mendojmë po t’i thyejmë më zemrën doktorit kurrë

  Gojëdhënat thonë që dikur një “zot shtëpie” ndante punët në mëngjes, ku dikë e çonte për dru, dikë me bagëti, tjetrin në arë e vetë thoshte unë...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronikë e rikthimit në seli dhe pikëllimit që më shkaktoi Mamica

  Asgjë nuk ishte si më parë. Magjia e iluzioneve u keëput si ushkur i vjeteruar brandavekesh. Cullak mbemë  perballë realitetit. Guri i zi i...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronikë mielli e rënkimesh

  Në fund bëme bilancin me harxhet e Isuf Çeles bujar i lindur, duke debatuar rëndë me Mondin në duhet ta festonim fitoren e radhes me një kuvazir...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Nga ideja e kryevezirit Tao te reagimi i liderit në perspektivë Gazi e kryezëvendësi Muli, orët e vështira në Parlament

  Qëkur, veziri i madh Tao i kishte mbushur mendjen Babos se këto ditë Bake xhani mund t’u hynte në punë, ky i fundit e kishte humbur qetësinë....

 • Opinion

  Na argëtoi qerratai, na kishte marrë malli! Të gjallët i vdiq, të vdekurit i ktheu përmbys

  Një konferencë shtypi me një protagonist që për një çast na shkëputi nga realiteti. Na argëtoi qerratai. Na kishte marrë malli. E kerkonim në...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronikë e një ëndrre mashtruese

  Pas një darke të rënde të Krishtlindjeve  gjumi pësoi trauma  dhe ëndrrat gëluan si korbullat pas shiut.

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronikë grimcash nga Kongresi dhe jeta e të mëdhenjve në dy javë

  Të gjithë e patë Kongresin e PS-së sesi Babo i madh që ju shtoftë ymri, kamja e bereqeti u kujdes të mërziste e të gëzonte kë desh e sa...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Verbëria!

  Garda kujdesej me një gjuhë shenjash ti udhëhiqte kolegët socialistë të hynin në katër dyert anësore duke bërë ndarjen "tanët" dhe "ata". 

 • Opinion

  Kronikë e shkurter për thagma që të kepusin shpirtin

  Të gjithë e mbani mend atë perzhitje madheshtore që mbeshtolli Bernard Banushin kur Terminatori , daci i tij që mos i qoftë i rëndë dheu na la....

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronikë e vonuar për fundin e botës!

  Kronika ka rënë në çoroditje. Ajo nuk di si ti vertisë ngjarjet e shumta. Personazhet galantë që e rrethojnë shfaqen gjithnjë e më...