• Opinion

  55% e shqiptarëve dakord me zgjedhjen e Bajram Begajt

  55 e shqiptarëve janë dakord me zgjedhjen e Bajram Begajt si President i Republikës. Kështu rezultoi nga një sondazh elektronik që zhvillova duke...

 • Opinion

  Eduard Zaloshnja: Veliaj dhe Këlliçi, nën hijen e Ramës dhe Berishës

  Ndër politikanët e skalionit të dytë që kam testuar këtë vit në sondazhe, Erion Velaj nga e majta dhe Belind Këlliçi nga e djathta kanë kuotat më...

 • Opinion

  Zaloshnja: Përkatësia fetare e votuesve të PS, PD, LSI

 • Opinion

  Zaloshnja: Anketimi/ Sa fetarë janë tiranasit?

  Nga një anketim rreth besimeve fetare në kryeqendrën e vendit, që e zhvillova para ca kohësh me anketues të shpërndarë në të gjithë territorin e...

 • Zaloshnja: Roma-Feyenoord, një dhuratë afatgjatë për Shqipërinë

  Me sjelljen e finales së UEFA Conference League në Tiranë dhe organizimin e saj të përsosur, FSHF-ja dhe qeveria shqiptare i kanë bërë ekonomisë...

 • Zaloshnja: Problemi afatshkurtër i Berishës

  Gara me Ibsenin dihej që nuk do të përbënte fare problem për Berishën – ishte praktikisht e sigurt që ai do të merrte pothuaj 100% të votave të...

 • Zaloshnja: SHBA-në (86%) dhe Gjermaninë (59%) duan shqiptarët t’u japë prioritet Shqipëria

  Çdo vit publikohen sondazhe rreth opinionit të shqiptarëve për vendet kryesore me të cilat ka mardhënie Shqipëria. Gjithmonë SHBA dhe Gjermania...

 • Eduard Zaloshnja: Automjetet janë dyfishuar në dekadën e fundit, vdekjet rrugore janë përgjysmuar

  Aksidenti i frikshëm ku një familje u dëmtua rëndë tek po kalonte në vijat e bardha ishte një lajm tronditës, që i bëri aksidentet rrugore temë të...

 • Zaloshnja: 31-përqindëshi i së keqes më të vogël

  Para dy javësh publikova një sondazh rreth opinionit që kanë banorët e rritur të Shqipërisë për tre politikanët tanë kryesorë. Pyetja kyç e...

 • Eduard Zaloshnja: Efekti i fraksionit anti-Berishë në elektoratin opozitar

  Nga kjo analizë, më rezulton se 15.7% e atyre që morën pjesë në zgjedhjet e vjetshme parlamentare të 25 prillit, sot nuk zgjedhin asnjërin nga tre...