• Ergys Mërtiri: Nuk është humor!

  Fantazia e Berishes per te sajuar skenarë imagjinarë mbi ngjarjet politike ia kalon asaj të çdo shkrimtari

 • Di gjë njeri ç'u bë më revolucionin, apo uragani i fitores ka ngec tek Alibasha?

  Prej një viti e gjysmë premton se shumë shpejt revolucioni do ndizet flakë dhe do përmbysë qeverinë me "protestat më madhështore, që ka njohur...

 • Skllavëria e ëmbël që sjell Big Brother

  Big Brother-i lindi si ide nga romani i George Orwell “1984”, i cili përshkruan një regjim politik të projektuar në të ardhmen ku totalitarizmi...

 • Teatri i madh ku Berisha është kontrabanduar në lidership

  Duke parë sesa qesharak është bërë Berisha me akuzat, shpifjet dhe rrenat e përditshme, një pyetje nuk mund te shmanget: Perse detyrohet burri të...

 • “Diskuri i Berishës fyen inteligjencën e shqiptarëve me përrallat që tregon”

  Kuvendi i dates 18 mund te kishte shume te meta, por ishte vite drite larg me njerezor, me qytetar, me serioz dhe me i arsyeshem sesa ai i dates...