• Opinion

  Kulluri: Bërtasin për demokraci, por urrejnë votën! Grup i madh parlamentar, janë vetë-emërtuar 'ha Muço, pi Muço'!

  Sot në Shqipëri ka dy “parti politike” përtej gjithë partive të regjistruara në gjykatë: Partia e Listave të Hapura dhe Partia e Urrejtjes Ndaj...

 • Opinion

  Kulluri: Qeveria e trajton çështjen e Sigurisë Kombëtare si spektakël

  Meqenëse mazhoranca ka miratuar në Kuvend Strategjinë Kombëtare të Sigurisë, disa aspekte duket se janë kritike! Të miratosh një dokument...

 • Opinion

  Edvin Kulluri: Kush po poshtëron kë në Partinë Demokratike?!

  Votat në kutitë e votimit në 6 mars dhe 14 maj ishin verdikt i qartë se Berisha ka më shumë mbështetës se Basha, por që edhe pa mbështetës nuk...

 • Opinion

  Ekuacioni pothuaj i zgjidhur i zgjedhjeve të parakohshme

  Gjasat që në fund-vjeshtë apo pranverën e ardhshme të kemi zgjedhje të parakohshme, janë mëse të dukshme. Jo sepse u tha në Real Story një muaj më...

 • Opinion

  Sa Sekretar të Përgjithshëm ka PD?

  Teatri absurd në Partinë Demokratike po zhvillohet me aq shumë akte sa do lodhte dhe skenaristin më të çmëndur. Pas gjithë cudirave të 6 viteve të...

 • Opinion

  Humbja e (pa) nevojshme e Rrogozhinës

  Në mes të vapës së fund korrikut me arreste, thirrje në SPAK, bllokim të IPARD 3, që kanë trazuar keq ujërat në PS, përsëritja e zgjedhjeve në...

 • Opinion

  ‘Prokurorët’ e opozitës dhe ‘historianët’ në pushtet!

  Seanca e fundit e sesionit parlamentar u ndez si vala afrikane e të nxetit të padurueshëm, por që sic do vit, kalon një javë mbi Shqipëri dhe në...

 • Opinion

  Sizifët pa gurë të PD

  Dy PD-të në opozitë kanë nisur sërish varavingot e tyre boshe duke sulmuar qeverinë që nga cështja Rraja e deri tek inceneratorët, duke ulur disi...

 • Opinion

  Inceratorët që djegin politikanë, por jo plehra

  Kërkesa e SPAK drejtuar Kuvendit për ndalimin dhe kontrollin e banesave të Arben Ahmetaj, përbën nivelin më të lartë të përmbushjes së asaj c’ka...

 • Opinion

  Të ‘luash Kosovën me paret e babës’

  Albin Kurti dje nuk priti Ramën në vizitën e tij dy-ditore në Prishtinë, pas vizitës së këtij të fundit si pjesë e një turi në Ballkan, që synon...