• Opinion

    Lukova mbledh pushues nga gjithë bota, në Spile protestat zvogëlojnë Himarën

    Shpellat-, në Lukovë, janë një ndër plazhet më detpastër në Bregun e Rivierës apo në Rivierën e Bregut jonian të Shqipërisë, në teritorin e...

  • Opinion

    Për Bledar Avdian, që humbi vajzën e tij

    I nderuari dhe i dhembshuri Bledar Avdia ngushëllime! Unë nuk ju njoh dhe ju nuk më njihni. Nuk ju kam takuar dhe nuk më keni takuar. Tashmë jemi...