• Roland Bejko: Protesta e 6 dhjetorit, protestë e gabuar!

    Zhvillimi i protestës nga Sali Berisha në datën 6 dhjetor, ditën kur në Tiranë do mbahet një samit i rëndësishëm i BE-së për Ballkanin Perëndimor,...

  • Refuzoj bashkimin me përdhunuesin Berisha! Ai nuk duhet mbështetur, duhet rrëzuar!

    Bashkimi për hir të atij dhe për hir të këtij, e p…. me rrigon, i jep atij legjitimitet në paligjshmërinë e tij për mënyrën si i dhunoi...

  • Ndiq parimin "Mos u gëzo i gëzuar, mos u hidhëro i hidhëruar", dhe gjithçka do shkojë në vendin e vet

    Sot është dita tu tregoj dy episode për të kuptuar se morali në atë stan që e quan veten parti demokratike, nuk ka pikë vlere. Turpi aty, nëse e...