• Opinion

    'Hipokritët' që bëjnë sikur mbrojnë Kosovën se i iku Sunny Hill

    Sunny Hill, një aktivitet që i shtohet Shqipërisë dhe si aktivitet tjetër të këtij dimensioni ka shumë të mira por normalisht dhe probleme që...