• Opinion

  Pseudo të përndjekurit që të hapin barkun kur mbrojnë spiunin Ilir Meta

  Më hapin barkun këta të përndjekurit politikë që janë vërsulur të mbrojnë Metën nga akuzat për bashkëpunëtor i Sigurimit, pa pasur asnjë...

 • Opinion

  Dy fjalë për fjalën e dhuruar të Tomor Alizotit

  Personalisht dhe kur ushtroja detyrën e të kreut të të përndjekurve politikë antikomunistë kam pasur si qëllim kryesor përfaqësimin politikë të...

 • Protesta e Berishës, e ka një të mirë

  Situata në PD vazhdon të jetë e nderë dhe përplasja e brendshme prevalon mbi përpjekjet e grupime për të bërë opozitës sipas mënyrës dhe qëllimeve...