• Kultura

    'Aktrimi, pasioni i pazëvendësueshëm'! Bisedë me aktorin Kasem Hoxha, një emër i njohur në kinematë gjermane dhe shqiptare

    Kur ai flet për kinematografinë, ndihet menjëherë pasioni që ka për të. Ishte ajo ëndrra e tij e kahershme, e cila u rizgjua pikërisht atëherë kur...

  • Kultura

    Kinematografia, dashuria me shikim të parë Bisedë me Bujar Alimanin, regjisor dhe skenarist

    Kinematografia për të është si ajri që thith; dashuri me shikim të parë, pa të cilën nuk mund të jetojë dot. Është një art që i vjen natyrshëm, ku...