• Opinion

  Edhe vdekja di të jetë e bukur!

  Jeta shfaqet ndonjëherë me gjithë fuqinë, bukurinë e pasionin e saj, pikërisht pasi ka mbaruar. Ndoshta ky ishte kumti që ka dashur të përcjellë,...

 • Opinion

  Të pabarabartë edhe në vdekje!

  Mos e dhëntë Zoti të jesh njeri i zakonshëm në Shqipëri. Si i zakonshëm? Ai që kur i shkruan emrin në Google nuk del asnjë rezultat. Po je i...

 • Opinion

  Edmond Arizaj: Pa ankesa, kandidatët janë të siglave, jo qyteteve

  Shërbesa e parë që do të bëjnë fituesit e këtyre zgjedhjeve do të jetë ndaj partisë. Jo ndaj qytetit. Qytetarët do të duhet të kënaqen me psalmet....

 • Opinion

  Fytyra tjetër e primareve

  Figurën që nuk do të imponohet përmes agresivitetit, dhunës verbale, a fyerjes, por forcës së mendimit, argumentit e qetësisë. Bukur. Për herë të...

 • Opinion

  Një garë Veliaj-Alimehmeti ia vlen ta ndjekësh

  Erion Veliajn nuk e mund dot një kandidat politik. Kjo është bindja ime. As Belindi, që duket i projektuar, as Gerti, të tjerët jo e jo. I vetmi,...

 • Opinion

  Rama bëri një Shqipërinë dhe Kosovën

  Nuk ka arritje tjetër më të madhe se kjo. Mbështjellë me delir, me pasion, me ankth, me superioritet, me elokuencë, me dashuri a urrejtje, i...

 • Opinion

  Gazetari investigativ dhe thashethemi investigativ

  Kam dy javë që lexoj për zhdukjen e Ervis Martinajt. Kam arritur në disa përfundime: Nëse ky personazh do kishte dashur të zhdukej duke krijuar...

 • Opinion

  Erdhi ftesa për dasëm…

  Në datën kaq…kemi kënaqësinë…filan vend…çift…djali ynë me vajzën…T’i kemi të...

 • Opinion

  Që të mos shohim më pamje të rënda, si ajo me Kastriot Myftaraj!

  Eutanazia dhe vetvrasja e asistuar- Njerëzit kanë të drejtë të vdesin me dinjitet! Vetëvrasja e gazetarit Kastriot Myftaraj ishte e rëndë. Mënyra...

 • Fjala e Ramës duhet të mbahej nga Macron, Evropa është në rrezik

  Fjala e Edi Ramës në Bruksel ishte minimalisht perfekte. E llogaritur në çdo gërmë. E stërkontrolluar në çdo fjalë. E peshuar në çdo fjali. Pa...