• Opinion

  Së bashku në tryezën e paqtë të iftarit

  Në kremtim të muajit të Shenjtë të Ramazanit, Kryeministri Edi Rama dhe bashkëshortja e tij Linda Rama shtruan një darkë iftari në mjediset e...

 • Opinion

  FJALIMI I PLOTË/ Rama në Kongres: PS të bëhet flamuri i një bashkimi vëllazërimi për sigurinë, përkujdesjen dhe zhvillimin e familjes sonë kombëtare! 

  Fjalimi i plotë i kryesocialistit, njëherazi kryeministri Edi Rama në Kongresin e PS-së. 

 • Opinion

  Rama: Misioni i Shqipërisë, të çojë në Këshillin e Sigurimit zërin, vlerat dhe normat e saj, si kontribut për paqen

  E ardhmja jonë në këtë vend të vetëm e unik që quhet tokë është e lidhur tekefundit me aftësinë tonë për të kuptuar e për të mësuar të jetojmë me...

 • Edi Rama: Shtëpia e shqiptarit është e Zotit dhe e mikut

  Ne jemi një vend i vogël, nuk mund të ndryshojmë fatet e asnjë lufte dhe shkojmë në luftë kur e vendosin Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por ama...

 • Rama: Mos i gërvishtni fytyrën vendin tonë të bukur, por mbani pastër shtëpinë tonë

  Ta mendojnë dy herë kur lëshojnë përtokë, hedhin nga dritarja e makinës, lënë pas pasi ngrihen nga një piknik mbetjet e tyre dhe të familjes së...

 • Edi Rama: Si do na ndihmojnë ndotësit e mëdhenj neve, jondotësit?!

  Është krejt fisnike të refuzosh çdo përzierje me karburantet fosile të prodhimit tonë të energjisë 100 për qind të ripërtëritshme. Disa prej jush...

 • Prezantohet plani me 3 pika për krizën energjetike! Rama: Të rrisësh pagat dhe pensionet përtej mundësive, logjikë e Sudes! Vendi do hynte në krizë urie brenda vitit (FJALA E PLOTË)

  Sot jam këtu për t’ju thënë çfarë do të bëjmë ne, qeveria juaj, për ta përballuar këtë krizë, e cila kërcënon seriozisht buxhetet familjare, por...

 • Fjala në Kuvend/ Rama: Patriotizmi është të duash vendin tënd, të sillesh me të si me shtëpinë tënde… të ruash mjedisin që s'të takon ty, por gjeneratës tjetër

  Për të garantuar një stimulim të qenësishëm të sektorit të teknologjisë digjitale, ne do të vëmë në dispozicion të kompanive një garanci sovrane...

 • Edi Rama: Ndezëm motorët e Mandatit të Tretë, PS ka nevojë për vetëndryshim e vetëkorrigjim të vazhdueshëm

  Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste u mbajt sot, ku kryeministri Rama ndezi sot motorët e Mandatit të Tretë me Kryesinë e re, Sekretariatin e...

 • Edi Rama: Përgjegjësia e NATO-s për të shpëtuar afganët

  Ka pak faqe më të nderuara në historinë e Shqipërisë sesa shembulli i saj i vetëm i heroizmit përballë shkatërrimit të hebrenjve evropianë gjatë...