• Opinion

  Frok Çupi: Jo 5, por gjithë sytë e botës sot drejtohen në Tiranë

  Kjo historia e vërtetë e ‘5 Syve’ ose FVEY, vjen që nga Lufta e Dytë Botërore. Tani, kur botën po e rrezikon një Luftë e Tretë, shfaqen përsëri...

 • Opinion

  Po ç’patët me sharlatanët, a derëzi?!

  Disa njerëz të zakonshëm marrin penën e shkruajnë ose marrin rrugën dhe dalin në ekran e flasin për historinë dhe për gjuhën. Historinë e...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Të ka ardh armiku n’derë, o Sali

  Nuk ka si e gjen burri veten ma në hall se me i kalue armiku nëpër oborr! A me u korit e me e lan me kalue, a me dek e me u korit përjetë me far e...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Blinken në Tiranë, disa shqiptarë do ta mundin Amerikën!

  Me ardhjen e sekretarit të shtetit, Antony Blinken, këtyre u vjen rasti që ta manifestojnë se nuk e kanë për gjë. Një herë thanë se ‘e pamundur të...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Një ngushtësi mendore që vjen nga Rruga e Durrësit

  Njeriu në Rrugën e  Elbasanit, një 40 e ca vjeçar, po i plotësonte tekat vetes, siç vetja i thoshte. Hyri në mes të rrugës ku rridhte trafiku, iu...

 • Opinion

  Frrok Çupi: PD, me urdhër nisi, me urdhër po vdes

  Ndodhia në Parlamentin e Shqipërisë kësaj të mërkure, ku u dhunuan tre gra nga dy burra ‘të urdhëruar’, i nxori rrënjët Partisë, tashmë të kthyer...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Zarathustra foli, por tha tjetër gjë!

  Më në fund Lulzim Basha, kryetar i PD, foli; foli dje. Kur po mbusheshin nëntë muaj qëkurse nuk kishte folur, të gjithë i drejtuan sytë andej nga...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Sa kushton, në fund, përcjellja e vdekjes?!

  Kur mora lajmin se babai kërkoi leje nga burgu për të varrosur të birin, mu dridh trupi dhe mu bë sikur isha aty në Vlorë, te ‘Kulaçi’. Më erdhi...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Rruga më e shkurtër për në burg

  Sali Berishën, njeriun me gradat më të larta shtetërore në vend, Gjykata e ka arrestuar në një apartament diku në anë të rrugës së Elbasanit. Por...