• Opinion

  Amerika ka të drejtë dhe kur gabon

  Të mërziturit me Amerikën kanë kohë që nuk fshihen më në Shqipëri. Dhe mirë bëjnë, sepse kjo është një gjë që lejohet, ngaqë nuk shkelet ndonjë...

 • Opinion

  Nuk është pak të mërzisësh njëkohësisht 'Rilindjen' dhe 'Foltoren'

  Kisha menduar ndoshta gabimisht se reforma në drejtësi ishte vetëm një kujtim i largët, pasi e konsideroja atë të vdekur, pasi çakejtë kryesorë të...

 • Opinion

  'Asnjë nga këta' është fituesi i sotëm i zgjedhjeve në Shqipëri

  Për të kuptuar depresionin e Shqipërisë së sotme, mjafton të shohësh sondazhin e fundit të Zaloshnjes. Është kjo arsyeja pse shumica e udhëheqësve...

 • Opinion

  Astrit Patozi: Shqipëria është në mes

  Si nuk harruan një herë dhe nuk e humbën kurrë një rast për të na treguar se për ta nuk ka një, por dy Shqipëri diametralisht të...

 • Opinion

  Të gjithë hallexhinjtë në një dosje, pa llogaritur Metën

  Do të ishte poshtëruese për gjithë këto dekada rraskapitëse, edhe pse shtetit gjysëm demokratik dhe gjysmë qesharak, që kemi ndërtuar, i pikon...

 • Opinion

  Investimet serioze kthehen gjithmonë një ditë...

  Rreth një vit më parë Bindja Demokratike iu drejtua Autoritetit për Informimin mbi Dokumentet e Sigurimit të Shtetit për të verifikuar të gjithë...

 • Opinion

  Po të ndiqnim metaforën e lodhur të Lulzim Bashës...

  "Po të ndiqnim metaforën e lodhur të Lulzim Bashës, sot mund të thuhet me plot gojën se Shqipëria është tashmë nën pushtetin dhe humorin e...

 • Të gjitha ‘krimet’ e Belind Këlliçit

  Më dhimbset shumë Belind Këlliçi, tek e shoh të goditur e të sulmuar nga të gjitha krahët, pikërisht prej asaj ane, ku ai vetë ka pritur që t'i...

 • Opinion

  Patozi: Mos qani pas 5 vjetësh për 17 Majin

  Caktojani Lul Bravës po të doni edhe helmimin e Petro Nini Luarasit, se brenda jeni, mban ai “besëpreri”.

 • Opinion

  Bëni ç’të doni me Presidentin, vetëm mos na e shisni si të rëndësishëm

  Bëni more ç’të doni me Presidentin e ardhshëm, vetëm mos na e shisni sikur kjo është një ngjarje politike, që ka vërtetë rëndësi. Sepse edhe sikur...