• Astrit Patozi: Koha është e pamëshirshme

  Kur u thoja qysh në nisje të sherrit se nuk kishin rrugë tjetër, veçse të ndaheshin, më shikonin të çuditur, të mërzitur dhe me...

 • Heshtja që flet dhe i bën njësoj përgjegjës

  Tani që Gjykata Kushtetuese shpalli vendimin për rrëzimin e kërkesës, që kontestonte zgjedhjet lokale të qershorit 2019, del më e qartë panorama e...

 • Jo çdo e keqe vjen për keq

  Kot e kanë dënuar aq rëndë me mospirje kafeje ambasadoren amerikane Yuri Kim. Se me ato që po shohim dhe dëgjojmë, “non grata” ia paska vlejtur...

 • Astrit Patozi: Edhe të ndarë janë njësoj

  Le të mëdyshet sa të dojë Edi Rama, mes mendjes, që e shtyn të jetë me Bashën, kur ka parasysh amerikanët, dhe zemrës që e çon instiktivisht tek...

 • Astrit Patozi: Një fotografi që i shpjegon të gjitha

  Kjo është një fotografi e mesit të vitit 2019, shkëputur nga botimet e shtypit të kohës. Fill pas këtij takimi entuziast, Salvador Kaçaj shpalli...

 • Astrit Patozi: Fundi i pritshëm i një marrëzie politike

  Fundi i pritshëm i një marrëzie politike, gjatë kohës kur “Foltorja” dhe vulëmbajtësit e partisë mendonin dhe vepronin...

 • Astrit Patozi: Foltorja, si lufta italo-greke

  Kjo lëvizja e Berishës për pronësinë e Partisë Demokratike ngjason shumë me luftën italo-greke në vitet 40-41 të shekullit të...

 • E mira është të mos ndalen

  Kur na u vërsulën neve me tërbim para ca viteve, sepse u kishim sharë Lulin, pata një lloj habie në fillim, megjithëse e njoh mirë këtë lloj...

 • Për 'krimin' që mund të kryente aktivisti Lapaj

  Adriatik Lapaj është një aktivist simpatik i asaj që ka mbetur nga shoqëria jonë civile. Me sa e kam ndjekur, ai i bashkohet kauzave të drejta,...

 • Po me atë 'Lulin' tjetër si do t'ia bëjnë?

  Puna është se çfarë do bëjnë me atë "Lulin" tjetër, që do vijë pasi ta heqin këtë "liderin e thyer" peng të Edi Ramës. Mbase do ta presin edhe nja...