• Opinion

  Jorida Tabaku: Ligjbërja në funksion të pakicës!

  Qeveria socialiste ka në CV-në e saj politike miratimin e thuajse 20 ligjeve me porosi. Ligje të qepura për interesa të një grupi individësh, dhe...

 • Opinion

  Jorida Tabaku: Taksa e korrupsionit

  Gusht ndryshe për politikën shqiptare që përgjithësisht përgjumet e qetësohet gjatë këtij muaji. Ndryshe sepse shumë politikanë kanë qenë në...

 • Opinion

  Jorida Tabaku: Buxheti që harron hallet e tavolinës së bukës, braktis të varfrit dhe mbështet oligarkët! Simboli i dështimit të kësaj mazhorance

  Fjala e deputetes së Partisë Demokratike në seancë plenare për Buxhetin dhe Paketën Fiskale 2023. 

 • Opinion

  Jorida Tabaku: Shënim për një protestë!

  Do shkosh në protestë s'do shkosh në protestë! Kjo ishte pyetja që mu bë parreshtur dje. A thua se kjo protestë bëhej për të ndarë se kush ishte...

 • Jorida Tabaku: Kosova duhet të na bashkojë

  Unë mendoj që neve nuk kemi asnjë kompleksitet edhe në qoftë se ka sugjerime për rezolutën për t’ju shtuar, ashtu siç duhet të ishim bërë patjetër...

 • Opinion

  Fantazma e PPP-ve dhe shpëtimi shqiptarëve

  Kjo histori do të marrë fund shumë shpejt....