• Opinion

  Luli fiton kur humbet

  Pas zgjedhjeve vendore te vitit 2019, ku PD nuk mori pjese, Luli mblodhi kryesine e PD dhe kryetaret e degeve duke ju thene, ndermjet te tjerave,...

 • Arben Ristani: PD e Bashës, një dyqan që i duhet vënë dryni

  Tashmë, të shumtë janë ata që janë bindur se PD nuk funksionon si një parti përfaqësuese e shqiptarëve që besojnë, respektojnë dhe mbrojnë, parime...

 • Arben Ristani: Ndryshimet Basha në statut, fundi total i demokracisë në PD

  Problemi qëndron tek moszbatimi i ligjit. Problemi qëndron tek arroganca e atyre që për shkak të  mos ndëshkimit për shkeljet, për shkak të...

 • Arben Ristani: Sakrifica e PD-së, 'analizë' zgjedhjesh nën diellin e plazhit

  Turizmi veror ne Shqiperi, per nivelin e te ardhurave qe krijon, ka nje peshe prej 9% te GDP. Ai puneson direkt rreth 100 mije njerez dhe indirekt...

 • Një Kuvend i jashtëzakonshëm vetëm për të ekzekutuar Nishanin apo…?

  A është ndërprerja e mandatit të z.Bujar Nishani si kryetar i Këshillit Kombëtar dhe e të zgjedhurve si anëtar të këtij këshilli, fillimi i ri dhe...

 • Arben Ristani: Basha, herët a vonë, duhet të përfundojë në Gjykatë

  Pa i ezauruar te gjitha problematikat ligjore te krijuara dhe duke menduar se PD, perpara se te nxitoje per te zgjedhur kryetarin, duhet te...

 • Arben Ristani: Demokrati e mund autokratin, por ky nuk është rasti i Bashës

  Autokracia si sistem politik ne te cilin nje individ i vetem ka ne dore pushtetin, tashme mund te themi, se po jep shenja te instalimit ne...