POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Bllokuan dyert e Fakultetit, studentët e Drejtësisë katër kërkesa dekanit

Studentët e drejtësisë duke hyrë nga dritaret

Nga ambientet e brendshme të Fakultetit Juridik dhe atij Ekonomik ku kanë bllokuar me karrige dhe tavolina dyert, studentët kanë dalë me një deklaratë. Ata i drejtohen dekanit të Fakultetit të Drejtësisë dhe Universitetit të Tiranës me katër kërkesa. 

Deklarata e studentëve:

Tiranë, më 10/01/2019

DREJTUAR: Dekanit të Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës

Studentet e Fakultetit të Drejtësisë gjatë diskutimeve të zhvilluara ditën e sotme vendosën përpilimin e kërkesave të mëposhtme:

1-Bojkot zyrtar mësimor deri në plotësimin e 8 kërkesave

2-Mospagimi i tarifave të shkollimit deri në marrjen e përgjigjes për 8 kërkesat tona

3-Shtyrja e sezonit dhe procesit mësimor për shkak të situatës së krijuar për studentët e FDUT

4-Studentët duan edhe njëherë të qartësojnë se janë në këtë protestë së bashku me pedagogët dhe ne kërkojmë që sa më pare të rikthehet në vend dinjiteti i pedagogëve.

l.q.
Komento