POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Bomba e 'fshehur' vret dy turistë vietnamezë afër piramidave të Gizës

Autobusi i dëmtuar nga shpërthimi i bombës në Kajro

EGJIPT-  Dy persona kanë vdekur dhe dymbëdhjetë të plagosur nga shpërthimi i një bombe pranë autobusit me të cilët udhëtonin personat.

Ngjarja ka ndodhur pranë piramidës së Gizës dhe autobusi ka qenë me turistë të cilët vizitojnë zonën Haram. Autoritetet egjiptiane autobusi ka qenë me dhjetë vietnamezë nga të cilët dy mbetën të vdekur dhe me dy egjiptianë. 

Sipas Ministrisë së Punëve të Brendshme të Egjiptit bomba ka qenë e fshehur pranë pas një muri në afërsi të rrugës që të çon tek piramidat e Gizës në Kajro.

a.k.
Komento