POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Çudira shqiptare në Berat/ Gjeli i detit që refuzon të theret, ja çfarë i punon të zotit shpendi dinak (Video)

Gjeli i detit që kërkon t'i shpëtojë zotit

Tradita e gjelit të detit vazhdon të ndiqet rregullisht për festat e fundvitit. Si çdo vit, një ose dy ditë para datës 31 dhjetor, shumë njerëz shqiptarë ose jo, therin gjelin e detit dhe e bëjnë gati për mbrëmjen e fundvitit. Por një gjel deti tepër dinak ka dashur të shpëtojë nga furra.

Ngjarja ka ndodhur në një fshat të Beratit, në Uznovë. Në videon e p[ublikuar në Instagram nga “JOQ” shihet gjeli i cili është ngjtiur mbi telat e korentit dhe përpiqet t’i shpëtojë të zotit, i cili kërkon ta therë.

Në video shihet një djalë i cili me një shkop kërkon ta trembë që gjeli të zbresë poshtë, por ky i fundit fluturonte mbi çati për ta shmangur sa më shumë të jetë e mundur tehun e thikës.

fl.mi.
Komento