Hahn për mbledhjen e ministrave të Jashtëm të BE: Presim një dritë jeshile

Eurokomisioneri për Zgjerimin Johannes Hahn ka komentuar mbledhjen e ministrave të Jashtëm të BE të cilët kanë në fokur procesin për hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Hahn thotë se ky është një rast për të provuar besueshmërinë  e KE ndaj Ballkanit perëndimor por duhet të shpresojmë për dhënien e dritës jeshile.

"Një rast për të provuar besueshëmërinë e Këshillit Europian ndaj Ballkanit Perëndimor. Disktutime të vështira përpara por shpresojmë marrjen e dritës së jeshile", shkruan Hahn.


Lajmi kryesor:

Ministrat e Jashtëm pa marrëveshje! Vendimi për negociatat në dorë të liderëve të BE në samitin e 17-18 Tetorit


m.v./Shqiptarja.com