POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Janë shumë të rrezikshëm! Mos u tallni asnjëherë me këta njerëz

Foto ilustruese

Ndoshta nuk e keni menduar ndonjëherë por horoskopi zbulon edhe faktin se sa të rrezikshëm jeni ju. Bazuar në shenjën tuaj, mund të mësoni gjëra shumë të thella për karakterin tuaj. Përsa i përket rrezikshmërisë, njerëz të tillë i përkasin vetëm shenjës së akrepit. Nëse njihni një akrep duhet të dini që me të nuk mund të luani apo të talleni lehtë.

Veti të përgjithshme të akrepit:

Seksualiteti, metamorfozat, krizat nervore, vizionarizmi. Janë ngushtësisht të lidhur me çdo gjë që është e errët. Akrepët për nga natyra janë enigmatikë, prandaj i duan netët, hijet, ambientet e pandriçuara; çdo gjë e ndritshme dhe e bujshme, i pengon.

Akrepi ka lindur duke i ditur sekretet e jetës dhe tё vdekjes dhe me aftësinë për t’i zotёruar të dyja. Në Horoskop, Akrepi ka forcën më të madhe të të qenit mik, por edhe më të madhe e ka hakmarrjen, nëse ia bëni borxh!

Dinë të jenë kryeneç, por edhe të ashpër; prandaj, është e vështirë për t’i kuptuar. Edhe pse të preokupuar dhe ca pesimistë në esencë, megjithatë janë plot jetë e dinamikë jetësore.

 

 

fl.mi.
Komento