POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Jo vetëm rikonstruksion të godinave. Bashkia e Tiranës internet falas për studentët në Qytet Studenti

Foto ilustruese

Krahas rikonstruksionit të godinave dhe të sallave të leximit, të gjithë studentët të cilët jetojnë në “Qytetin Studenti”, do të mund të shfrytëzojnë pa pagesë shërbimin e internetit.

Pas suksesit të ofrimit të shërbimit “Free Ëi-Fi” në sheshin “Skënderbej”, Bashkia e Tiranës ka startuar nismën “Tirana Smart City” për ofrimin e internetit falas edhe në kampusin e “Qytetit Studenti”.

Të gjithë dhomat e studentëve në të gjitha godinat e këtij kampusi do të jenë të pajisura me internet, ndërkohë që akses do të ofrojnë edhe sallat e leximit, njofton zyra e Shtypit në Bashkinë e Tiranës.

Për të lehtësuar jetën e studentëve në këtë kampus, Bashkia e Tiranës ka vendosur që shërbimin e internetit flas ta ofrojë edhe në të gjithë ambientet publike.

Paralelisht, në “Qytetin Studenti” ka filluar puna për rehabilitimin e godinave nga Bashkia Tiranë, me qëllim ofrimin e të gjitha kushteve të nevojshme për studentët e ardhur nga rrethet për të studiuar.

Komento

Komente

  • Sifi: 18/01/2019 19:13

    Veprim i shkelqyer i Erionit per te ndihmuar studentet

    Përgjigju