POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Ju presin gjëra të këqija, mos e hiqni kurrë bredhin para kësaj date

Foto Ilustruese

Kemi lënë pas Krishtlindjet dhe bredhin e kemi ende në shtëpi. Pema e zbukuruar ka gjithashtu afatin e saj, se përsa ditë duhet të rrijë e zbukuruar. Shumë teori supersticioze pretendojnë se mbajtja e dekorit të festave për një kohë të gjatë sjell fat të keq vitin që pason, kështu që për merak më mirë zbatojini.

Sipas teorive supersticioze dekorimet duhet të hiqen pas “Natës së Dymbëdhjetë”. Kjo është nata e 12-të pas ditës së Krishtlindjeve. Dekoret duhet t’i hiqni nga shtëpia juaj në datën 5 janar në mënyrë që fati i keq të qëndrojë larg jush dhe ju të nisni 2019-n me gjithë energjinë e botës për të realizuar gjithçka që ju doni!

fl.mi.
Komento