POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Kaos te Ekonomiku dhe Juridiku, studentët e Fakultetit Filologjik zhvilluan mësim normalisht

Fakulteti Filologjik

Për të dytën ditë me radhë disa fakultete të Universitetit të Tiranës janë përfshirë nga kaosi i shkaktuar prej një grupi studentësh protestues. Edhe sot ata kanë nxjerrë bangat dhe tavolinat në korridore si dhe kanë bllokuar dyert. E tillë ka qenë situata te Ekonomiku dhe Juridiku. Grupi i studentëve rebelë ka penguar edhe studentët e tjerë të cilët iu drejtuan auditoreve për të zhvilluar mësim. Ndryshe nga kaosi te Ekonomiku dhe Juridiku, studentët e Fakultetit Filologjik kanë vijuar mësimin normalisht.

l.q.
Komento