Kërcënohet sërish Salvini, zarf anonim me një plumb në adresën postare

Një zarf anonim me një plumb të kalibrit 22mm është adresuar në adresën postare të Matteo Salvinit, Minisër i Brendshëm në qeverinë italiane.

Zarfi i dyshimtë u sekuestrua nga shërbimi postal i Sesto Fiorentino në provincën e Firences.


Plumbi ishte i mbështjellë me një letër alumin dhe është marrë për tu analizuar nga policia.

Që nga dita kur Salvini u bë minister në kabinetin qeveritar, ka marrë mbi 100 kërcënime me vdekje.

“Mendejt e sëmura nuk më trembin”- deklaroi Matteo Salvini.

Pak muaj më pare, një tjetër zarf me fjalë kërcënuese, iu drejtua adresës postale të Salvinit. Dërguesit deklaronin se ishin shqiptarë.

I.C./d.ba./Shqiptarja.com
Komento