POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Kjo është një nga qendrat estetike të kthyera në fole prostitucioni (FOTO+VIDEO)

Report TV ka mundur të zbulojë një nga qendrat estetike të kthyera në fole prostitucioni në Tiranë. Ajo mban emrin Lefteri Beauty Center dhe thuhet se administrohej nga një prej vajzave të arrestuara. Qendra ndodhet në Rrugën e Dibrës dhe siç shihet edhe nga fotot, ofron disa shërbime kryesisht për femra.

Nga kërkimet në rrjetet sociale rezultojnë dy adresa të hapura nga Lefterija një nga tre administratoret e një prej qendrave estetike të kthyera në baza prostitucioni.

Reklamat e qëndrës estetike

Në postimet e saj shfaqen vajza të reja me veshje provokuese, ndërsa reklamohet pjesa e masazheve relaksuese. Të gjithë klientët e interesuar për masazhe duhet të paguajnë 3 mijë lekë për 60 minuta.


Lajmi kryesor:

Seks apo relaks? Zbulohen 4 qendra estetike të kthyera në baza prostitucioni në Tiranë/VD


Komento