POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Kur gjyshi i Kim Jong Un vizitonte Shqipërinë dhe takohej me Enver Hoxhën (Video)

Kim Il Sung gjatë vizitës së tij në Shqipëri

Në mesin e viteve ’50 Kim Il Sung (gjyshi i Kim Young Un, diktatorit të sotëm të Koresë së Veriut) vizitoi Shqipërinë dhe u prit nga personalitetet më të larta të vendit…

Kim Il Sung ishte lideri suprem i Koresë së Veriut nga viti 1948 deri në vitin 1994…

Shihni pritjen që iu bë në Shqipëri, por edhe ngjashmërinë që ka me nipin e tij që sot drejton Korenë e Veriut.

Komento