Lirohet nga detyra Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Mjedisit

Lirohet nga detyra Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Mjedisit

Është liruar nga detyra drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mjedisit Edison Konomi. Vendimi është marrë sot nga mbledhja e qeverisë, ndërsa në vend të tij është emëruar Arta Dollani.

Vendimi i qeverisë

Lirimin dhe emërimin në detyrë të drejtorit të përgjithshëm të agjencisë kombëtare të mjedisit

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 61, të ligjit nr.10431, datë 9.6.2011, “Për mbrojtjen e mjedisit”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Turizmit dhe Mjedisit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

1. Z. Edison Konomi, drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mjedisit, lirohet nga kjo detyrë.

2. Znj. Arta Dollani emërohet drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mjedisit.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.'-


Lajmi kryesor:

Mbledhja e Këshillit të Ministrave/ Qeveria merr 2 vendime që kanë të bëjnë me marrëveshjet e 'Ballkanit të Hapur'


M.Q./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    A duhet të ketë një Paketë të dytë të Rezistencës Sociale?×

Lajmi i fundit

John

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në protestë, kundër propozimit francez për integrimin në BE: Ultimatum? Jo faleminderit