Maturantët protestë në Gjirokastër: Provimi ka qenë një skandal, ushtrimet janë marrë fotokopje nga testet e Cambridge

Maturantët e Gjirokastrës kanë kundërshtuar  provimin e matematikës, pasi sipas tyre pyetjet nuk ishin hasur asnjëherë ne programet mësimore ne tre vitet e gjimnazit.

“Ushtrimet janë marrë fotokopje nga testet e Cambridge dhe janë fotokopjuar në mënyrë skandaloze, përmbajtja e tyre nuk përkon me tekstet tona çfarë duhet të bëjmë neve pse duhet të penalizohemi për gjëra që as nuk i kemi mësuar dhe nuk ja kemi idenë fare. Të çohen maturantët në të gjithë Shqipërinë, nuk durohet më kjo gjendje”, tha një maturant.

“Provimi ka qenë një skandal dhe një turp, asnjëri nga maturantët nuk pati rezultatin që kishte punuar gjatë 3 viteve. Përveç faktit që mësimi është zhvilluar online, kishte pyetje që nuk i kemi mësuar kurrë”, tha një tjetër.


Lajmi kryesor:

'Teza e matematikës ishte e vështirë’, maturantët në protestë në të gjithë vendin: Ushtrimet janë marrë fotokopje nga testet e Cambridge! Të ulet pragu i pikëve


I.K./r.k./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    Një viktimë nga zjarret në vend, a ishin të përgatitura autoritetet shtetërore për përballimin e emergjencës?×

Lajmi i fundit

John

Foreign Policy: Edi Rama ndërton ura për në Europë ose askund tjetër