Mbyllet tregu i kafshëve në Pogradec, bashkia thirrje biznesmenëve: Presim propozime

POGRADEC-Tregu i kafshëve të gjalla në Çerravë është mbyllur, pasi nga kontrolli i kryer nga Agjencia Rajonale e Shërbimit Veterinar është konstatuar se nuk plotëson kushtet minimale. Si pasojë e gjendjes aktuale në të cilën ndodhet agjencia ka vendosur mbylljen e tregut.

Report Tv siguron shkresën e Bashkisë së Pogradecit ku fton biznesmenët dhe qytetarët që të bëjnë propozime konkrete për përcaktimin e vendndodhjes së tregut të kafshëve.

Të gjithë banorët e bashkisë Pogradec, personat fizikë dhe juridikë, që të paraqiten pranë bashkisë Pogradec, që të bëjnë propozime konkrete, për vënien në dispozicion të pasurive që kanë në pronësi ose administrim, në mënyrë që të përcaktohet vendndodhja e tregut për kafshët e gjalla në territorin e bashkisë Pogradec”.

d.ba./r.k./Shqiptarja.com
Komento

Komente

  • Dori: 20/09/2019 20:37

    Bashki leshi....

    Përgjigju