POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Mos përtypni asnjëherë çamçakëz para se të kryeni marrëdhënie, do habiteni nga arsyeja

Foto ilustruese

Frymëmarrja e freskët është një gjë e domosdoshme që duhet ta keni domosdoshmërisht. Në rradhë të parë për higjienën tuaj por gjithashtu duhet të jetë një prioritet në momentet kur rrini me partnerin. Mirëpo në raste ‘emergjente’ kur nuk ju ndodhet furça e dhembëve, i drejtoheni çamçakëzit.

Në këto rastë duhet të dini se po bëni një gabim të madh pasi teksa përtypeni ju thithni më shumë shumë ajër dhe ky veprim fryn barkun. Kështu që stomaku mendon se shumë shpejt do i shkojë ushqim dhe çliron enzima tretëse. Si pasojë do të lëshoni “gazra” të vogla gjatë seksit, dhe këtë nuk ka dëshirë askush ta bëjë.

Nga ana tjetër çamçakëzët kanë një aromë menteje të fortë dhe mund të frenojë testosteronin. Shkurt, shmangeni çamçakëzin para marrëdhënieve seksuale.

fl.mi./l.q./Shqiptarja.com
Komento