Nis puna për ndërtimin e mbikalimit të TEG-ut, ARRSH njofton qytetarët për lëvizjen

Vendi ku po zhvillohen punimet tek mbikalimi i TEG-ut

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar qytetarët se kanë nisur punimet për projektin e ndërtimit të rrugës “Mbikalimi Teg dhe rrugët lidhëse të tij”.

Për këtë arsye, do të reduktohen korsitë ekzistuese nga 3 në 2, në një gjatësi prej 150m pa hyrë në rrethrrotullimin e TEG-ut.

ARRSH njofton se do të punohet vetëm në pjesën Veriore Tiranë-Rrethrrotullimi Teg.

'Është vënë në zbatim Plani i Menaxhimit të Trafikut për Projektin “Ndërtim Rruga mbikalimi Teg dhe rrugët lidhëse të tij”, është bërë vendosja e sinjalistikës së nevojshme të përkohshme për të orientuar përdoruesit e rrugës në përdorimin e dy korsive.

Do të punohet vetëm në pjesën Veriore Tiranë-Rrethrrotullimi Teg, 24/7. Faza e parë e menaxhimit të trafikut parashikon reduktim të korsive ekzistuese nga 3 në 2, në një gjatësi prej 150m pa hyrë në rrethrrotullimin e TEG-ut.'- njofton ARRSH.

 

M.Q./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    Shifrat e të infektuarve dhe të vdekurve nga Covid-19 mbeten të larta! Çfarë masash duhen të marrin ekspertët?

Komento


×

Lajmi i fundit

John

Historike në Francë, ish-presidenti Nicolas Sarcozy pas hekurave për Korrupsion