Obama dhe Zonja e Parë Mishele kanë asete me vlerë 2.6 milion $ dhe 8.3 milion $

  • Sondazhi i ditës:

    Gjykata e Apelit i jep vulën e PD-së Berishës, si e vlerësoni?×

Lajmi i fundit

Duka në ‘Repolitix: Në 2025 PAA në zgjedhje, por ju unë si deputet