Pak stërvitje për sytë...! Gjeni brenda pak sekondave figurën ndryshe (FOTO)

Pak stërvitje për sytë...! Gala Bingo ka krijuar disa disa figura për të zgjidhur enigmën e ndërlikuar brenda 22 sekondave.

Brenda një pishine me komardare, mund të gjeni atë që është ndryshe nga të tjerat?

Ende nuk e keni gjetur?

Një tjetër puzzell veror është ai i akullores. Mund të gjeni atë që është ndryshe nga të tjerat.

Nuk ia dolët? Më poshtë figura e rrethuar.

Më i fundit dhe në dukje më i komplikuar është figura e një dasme, ku mes nuses dhëndërit dhe të pranishmëve, të gjithë në kërkim të unazës.

Mos vallë e gjetët ju të parët?

Ende?

 

A.P./Shqiptarja.com
Komento