POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Policia private dhe e rendit bllokojnë dyert e Ekonomikut, s'lejojnë futjen e studentëve (VIDEO)

Efektivë të policisë private të cilët ruajnë ambientet e Fakultetit Ekonomik dhe ata të rendit, kanë bllokuar hyrjen e studentëve për në Fakultet të cilët duan të ngujohen në ambientete e brendshme. Gjatë orëve të natës policia private hyri në auditoret ku ishin ngujuar studentët dhe larguan bangat dhe tavolinat me të cilat ata kishin bllokuar dyert. Ndërsa një pjesë e studentëve kaluan natën në auditore.

l.q./b.ha.