Prodani në “Botërori +”: Evropa qendrore dhe lindore, tifo për Kroacinë

Eduard Prodani në emisionin Botërori + në Report Tv

Në finalen e Kupës së Botës “Rusi 2018” mes Francës dhe Kroacisë, duket se shumica e vendeve të botë bëjnë tifo për kroatët. Edhe i ftuari i përhershëm në emisionin “Botërori +” në Report Tv, Eduard Prodani, ndan të njëtjin mendim…

Besoj se shumica e vendeve të Europës do të bëjnë tifo për Kroacinë, sidomos vendet e vogla, që e shohin si një shembull. Edhe Shqipëria duket se është pozicionuar me kroatët, përveç tifozëve që historikisht mund të kenë qenë me Francën.

Eduard Prodani

  • Sondazhi i ditës:

    COVID-19/ A keni arritur të bëni aplikimin për të marrë leje për dalje nga shtëpia?

Komento