Pronat, Këshilli i Europës vendos
më 23 Shtator për Shqipërinë

Pronat, Këshilli i Europës vendos<br />më 23 Shtator për Shqipërinë
TIRANE- Këshilli i Ministrave të Evropës do të mblidhet në datën 23 shtator për të marrë vendimin e radhës për Shqipërinë për çështjen e kompensimit të pronave. Mbledhja do të bëhet për të parë procedurën e kompensimit të ish-pronarëve nga ana e shtetit shqiptar, gjë kjo e ardhur pas një kërkese të Avokates së Shtetit, Alma Hicka.

Nëpërmjet një letre që gazeta “Shqiptarja.com” e disponon, Avokatja e Shtetit i ka kërkuar Këshillit të Ministrave të Evropës që të lehtësojnë procedurat e kompensimit të ish-pronarëve në Shqipëri për shkak se fatura është tejet e lartë.

  • Sondazhi i ditës:

    PS pritet të rikandidojë shumicën e kryebashkiakëve aktualë, si mendoni?×

Lajmi i fundit

Polarizimi politik në Ballkanin perëndimor dhe Europën lindore, studiuesit theksojnë rreziqet

Polarizimi politik në Ballkanin perëndimor dhe Europën lindore, studiuesit theksojnë rreziqet