Serbi Sllobodan Petroviç i LSL-voton me dokumenta të Kosovës

Sipas RadioKim në gjuhën serbe, në Llapnasellë votimi por rrjedh pa pengesa. Rreth orës dhjetë, të drejtën e votës e ka shfrytëzuar edhe kryetari i LSL-së, Sllobodan Petroviqi, i shoqëruar nga bashkëshortja. Edhe këtu mëngjesi zgjedhor nuk ka pasur parregullsi, si dhe materialet kanë arritur me kohë.

Menaxheri i qendrës zgjedhore në Llapnasellë, Lubisha Karaxhiq, tha se, “Nuk janë vënë re kurrfarë gabimesh, materiali ka arritur me kohë, para hapjes së vendvotimit. Është dërguar një sasi më e madhe listash të votimit në krahasim me numrin e votuesve. Ky është vendvotim për banorët e Llapnasellës, por ka mjaft raste që në vendvotimin numër tre të vijnë shumë votues që votojnë me kusht. Dokumentet që i merr në konsideratë komisioni në vendvotim janë vetëm letërnjoftimet e Kosovës”.


Lajmi kryesor:

Vetëvendosje fiton në Kosovë! Albin Kurti flet si kryeministër: Ftesë LDK-së për koalicion


  • Sondazhi i ditës:

    Vlerësimi që ju keni për punonjësit e Policisë së Shtetit është?×

Lajmi i fundit

John

Bizneset në krizë për punonjës, eksperti: Shumë kompani i shfrytëzojnë dhe nuk i paguajnë! Problem edhe arsimimi që është larg nevojave të tregut të punës