Si do regjistrohen mjekët?

Pas publikimit të listës Qendra Kombëtare për Edukimin në Vazhdim ka theksuar se nuk janë përfshirë në listë edhe profesionistët që u mungonte 1 kredit. Por si do regjistrohen mjekët, faramcistët dhe dentistët për provimin e ricertifikimit.

“Profesionisti i cili njoftohet për detyrimin për të kryer provimin e ricertifikimit duhet të bëjë një kërkesë me shkrim për t’u regjistruar për provim pranë AKP. Kërkesës për regjistrim duhet t’i bashkëngjiten: Fotokopje e kartës së identitetit, fotokopje e lejes së ushtrimit të profesionit, fatura e pagesës për provimin e ricertifikimit”, - thuhet në rregulloren për provimin e ricertifikimit.

  • Sondazhi i ditës:

    PS pritet të rikandidojë shumicën e kryebashkiakëve aktualë, si mendoni?×

Lajmi i fundit

Okultisja: “Ja si ta dalloni kur dikush ju ka bërë magji të zezë dhe si mund t’a prishni”