Skedina e Botërori +/ Parashikimet për ndeshjen Kroaci-Danimarkë

Emisioni Botërori + në Report Tv

Të ftuarit e përhershëm Karriqi, Mikela si dhe i ftuari special Salsan Rrapi,  kanë parashikuar ndeshjen që do të luhet në mbrëmje mes Danimarkës dhe Kroacisë, ku sipas tyre Kroacia është favorite për ta fituar këtë ndeshje.


Skedina e Botërori +

Komento