Skedina në “Botërori +”, Egjipti dhe Spanja bashkon të ftuarit

Emisioni Botërori + në Report Tv

Si çdo ditë në emisionin “Botërori +” në Report Tv, është vënë skedina e ditës, me ndryshimin që sot janë parashikuar 4 ndeshje, aq sa luhen sot.
Spikat që të ftuarit ishin unison sa i takon fitores së Egjiptit dhe Spanjës, por edhe Portugalinë thuajse të gjithë pohuan që fiton.
Parashikimet janë ndarë vetëm te sfida Uruguaj-Rusi, ku ka pasur mendime të ndryshme.

Komento