Skedina në “Botërori +”, i ftuari surprizon me parashikimet

Emisioni Botërori + në Report Tv

Si çdo ditë në emisionin “Botërori +” në Report Tv, është vënë skedina e ditës, ku ka spikatur mendimi i të ftuarit Roland Bejko, që ka vënë barazimin e Spanjës dhe kualifikimin e Danimarkës, madje duke parashikuar rezultatin e saktë 1-2.

Skedina e Botërori +

Komento