POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Veshjet e Melina Ballet sjellin magji për festa në Tiranë

Në foto veshje të realizuara nga Melina Ballet

Festat e fundvitit janë gëzimi dhe magjia ne shtëpitë tona. Sidomos për femijët. Ata janë të mahnitur nga Babagjyshi dhe dhuratat e tij, por edhe nga zanat, princër e princesha, drerë e arushë.

Nepër shkolla e kopshte mësueset kanë përgatitur spektaklet e fundvitit që bëjnë të ëndërrojnë te vegjël e të mëdhenj. Në laboratorin e saj artizanal në Tiranë, Melina dhe të gjithë vajzat e saj duararta të Melina Ballet përgatisin veshjet e Arrëthyesit, Don Kishotit, Mjelmës e të tjerë.

Veshjet profesionale i japin ëndrrave shkëlqimin e duhur. “Fëmijët janë më të bukur e komodë me veshje të qepura mirë dhe me shije”, tregon Melina ndërsa ne marrim veshjen magjike për Arrëthyesin e Çajkovskit”.

Dhe vërtetë fustanet, bashkë me muzikën dhe interpretimin fusin prindër, fëmijë, gjyshër e mësues në botën e mrekullueshme dhe të lartë të Artit.

/r.k.
Komento