1 Qershori, Ministria e Mbrojtjes uron fëmijët e ushtarakëve dhe të të gjithë Shqipërisë

1 Qershor, 10:24

Me rastin e 1 Qershorit, ditës së fëmijëve, një grup të vegjlish patën mundësinë të vizitojnë një nga anijet e Forcës Detare. Me kuriozitetin e fëmijëve, ata u njohën me misionin e Rojës Bregdetare, pajisjet që ata përdorin gjatë patrullimit në det, e shumë aspekte të tjera.