110 vjet forca të armatosura/ Bandat frymore të Italisë, Greqisë e Anglisë: Shqipëria do të bëhet

1 Dhjetor 2022, 22:38

Bandat frymore të Italisë, Greqisë, Britanisë së Madhe dhe Kosovës dhuruan atmosferë festivë në Tiranë, me rastin e 110 vjetorit të krijimit të Forcave të Armatosura shqiptare.

Kategori të tjera