18 maji Dita Ndërkombëtare e Muzeve, sot hyrja falas në të gjithë Muzetë dhe Parqet Arkeologjike

18 Maj, 17:16

Sot më 18 Maj, është dita Ndërkombëtare e Muzeve! Kjo ditë synon të rrisë ndërgjegjësimin publik mbi rolin e muzeve në zhvillimin e shoqërisë

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha