2 mënyrat e gabuara për të reaguar ndaj pickimeve nga gjarpri! I nxehti shton rastet

11 Qershor, 15:55

Stina e nxehtë ka sjellë edhe shtim të urgjencave të helmimit, për shkak të pickimit nga gjarpërinjtë, merimangat dhe kandilat e detit. Shefi i toksikologjisë në QSUT Andrin Tahiri u bën thirrje pacientëve të heqin dorë nga metodat e vjetra të trajtimit dhe të paraqiten me urgjencë te mjeku.