7 poezi të përkthyera në 7 pjata, poeti: E provova dhe më shijoi jashtëzakonisht shumë

16 Korrik, 15:03

Një ambient gati idilik dedikuar tërësisht poezisë dhe artit të kuzhinës erdhi e ndërthurur në një mbrëmje të veçantë poetike verore në qytetin e Lezhës. Ideuar nga kuzhinieri i njohur Alfred Marku 7 poezi u prezantuan në 7 pjata të ndryshme plot ngjyra, ku artistët gjetën vetën bashkë me artëdashësit. 7 poezi të përkthyera në 7 pjata të ndryshme janë prezantuar si një pikturë përmes shijes së artit te kushinës ku vetë autorët e poezive të përzgjedhura, e gjeten veten në pjatat që ju dedikoheshin secilit prej tyre.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha